Σχετικά με Εμάς

Ιστορία

Η ALPHA ERGO SPORT δημιουργήθηκε από τη συνεργασία των βασικότερων στελεχών και τεχνικών των εταιρειών TEXNAKO & TENNISPO οι οποίες από το 1982 δραστηριοποιούνται με μεγάλη επιτυχία στο χώρο των τεχνικών εταιρειών αθλητικών έργων με πολλά δημόσια, ιδιωτικά και τουριστικά έργα στο ενεργητικό τους. Είναι επανδρωμένη με εξειδικευμένους διπλωματούχους πολιτικούς και μηχανολόγους μηχανικούς, έμπειρο τεχνικό προσωπικό καθώς και σύγχρονο ειδικό μηχανολογικό εξοπλισμό.


H ALPHA ERGO SPORT είναι μέλος της διεθνούς Ομοσπονδίας United States Tennis Court and Track Builders Association. Οι εξειδικευμένες αθλητικές κατασκευές είναι πιστοποιημένες από διεθνή αναγνωρισμένα εργαστήρια σύμφωνα με τις Γερμανικές προδιαγραφές DIN.

 

Η ALPHA ERGO SPORT ανήκει στον ίδιο όμιλο εταιρειών με την PISCINES IDEALES εταιρεία franchise κατασκευής κολυμβητικών δεξαμενών, ENERGY NET εταιρεία εκμετάλλευσης αιολικής, υδροδυναμικής ενέργειας, και εμπορίας πετρελαίου, την TENNISPO SARL LUXEMBOURG εταιρεία εμπορίας αθλητικού εξοπλισμού και πρώτων υλών.

  

  

Οι Υπηρεσίες μας

Image description

Η ΑΛΦΑΕΡΓΚΟΣΠΟΡ έχει καθιερωθεί ως μία από τις μεγαλύτερες κατασκευάστριες εταιρείες αθλητικών έργων στην Ελλάδα.

Έχουμε κατασκευάσει πολλά γήπεδα ποδοσφαίρου, τέννις, μπάσκετ σε κάθε γωνιά της Ελλάδας. Δικά μας είναι και τα γήπεδα ποδοσφαίρου της Κοινότητας Κρυονερίου και του Δήμου Μακρύ Γιαλού, του Δήμου Καλαμάτας (Ασπρόχωμα) και Δήμου Δράμας, πιστοποιημένα την FIFA (FIFA Recommended Quality, και  Quality Pro, ).

Πολλά από τα έργα μας ανήκουν σε δημόσιους φορείς, αλλά και σε ιδιώτες.

Το εργατικό δυναμικό & ο ειδικός τεχνικός εξοπλισμός που χρησιμοποιούμε, μας έχουν κάνει να ξεχωρίζουμε στο χώρο των αθλητικών εγκαταστάσεων για την εγκυρότητα και την άρτια εκτέλεση των έργων μας.

 

Image description

ΣΤΑΔΙΑ

Η ΑΛΦΑΕΡΓΚΟΣΠΟΡ έχει καθιερωθεί ως μία από τις μεγαλύτερες κατασκευάστριες εταιρείες αθλητικών έργων στην Ελλάδα.

Έχουμε κατασκευάσει πολλά Στάδια σε όλη την Ελληνική επικράτεια, ανάμεσα στα οποία η κατασκευή ,του Σταδίου Διαγόρας Ρόδου, του Πανηπειρωτικού Σταδίου Ιωαννίνων, του Στίβου  Δήμου Σύμης, και η ανακατασκευή του Στίβου Γρεβενών.

Η ποιότητα  των εγκαταστάσεων μας αποδεικνύεται από την άρτια εκτέλεση των έργων μας, και από το γεγονός ότι οι πρώτες ύλες μας είναι πιστοποιημένες από εργαστήρια εγκεκριμένα από την IAAF.

Image description

ΠΙΣΙΝΕΣ

Donec elementum arcu vel augue sodales congue. Vivamus sed nisl in nunc auctor euismod. Etiam 

eget nulla hendrerit sodales non quis dui. 

ΠΟΛΥΟΥΡΕΘΑΝΙΚΑ

 

ΤΥΠΟΣ ΠΑΧΟΣ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ
ALPHA RH/PU 13 χλστ. Ταρτάν Σταδίων           DIN
ALPHA H/PU 13 χλστ. Ταρτάν Σταδίων DIN
ALPHA H/S 10 χλστ. Αθλητικά Γήπεδα Γ.Γ.Α.
ALPHA INDOOR 14 χλστ. Αθλητικές Αίθουσες

DIN

 

ΣΥΝΘΕΤΙΚΟ ΚΑΟΥΤΣΟΥΚ

 

        ΤΥΠΟΣ       ΠΑΧΟΣ   ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ

 

ALPHA PROEX 6-10 χλστ. Αθλητικά Γήπεδα ASTM
ALPHA PROIN 4,5-6 χλστ. Αθλητικές Αίθουσες ASTM
ALPHA PROPVC 2,5-6 χλστ. Αθλητικές Αίθουσες ASTM
       

 

ΑΚΡΥΛΙΚΑ

 

        ΤΥΠΟΣ      ΠΑΧΟΣ    ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ
ALPHA COURTSOL    2 χλστ. Αθλητικά Γήπεδα Γ.Γ.Α.
ALPHA COURTLA 8 χλστ. Αθλητικά Γήπεδα Γ.Γ.Α.